Eredményeink

Regisztrált felhasználó
0
Hírlevél feliratkozó
0
Véleménynyilvánítás
0

Online jelenlét

A követőkkel való kommunikáció és kapcsolattartás,

követők véleményének, preferenciának felmérése, megértése

Célként fogalmazódik meg növelni a követők tudatosságát, tudni hogy mi az amiről érdemes és fontos beszélni. 

A csendes többség hangja

A csendes többség és a szélsőségek véleménye is számszerűsítve jelenik meg a  látványosinteraktív  diagramokon, grafikonokon azonnal.

cikkben elhelyezett Poll, szavazás lehetőséget ad a vélemény rendszerezett és tematikus kifejezésére , kvázi egy kattintással.

Önmagát generáló nézettség

Adatelemzés

Szavazás után azonnal látjuk az eredményeket, és interaktív grafikonokon elemezhetjük – demográfiai adatok illetve egyéb kérdésekre adott válaszok alapján – az emberek véleményét .

Az eredményeket friss KSH adatok  használatával tudjuk súlyozni, elősegítve a reprezentativitást.

Önmagát generáló nézettség

Bármelyik közösségi oldalon, online médiában elhelyezett poll, a PegaPoll platformon is megjelenik, és tartalmazza a poszt vagy újságcikk linkjét, annak rövid kivonatát és a hozzá tartozó képet ;

Követők gyűjtése és kapcsolattartás

Követők gyűjtése és kapcsolattartás

közösségek és regisztrált felhasználók egyaránt tudnak követőket és feliratkozókat gyűjteni , amely eredményeképp levélben és értesítésekben lehet a szavazókkal kommunikálni.

Közösségi támogatás egyszerűen és érthetően

Rugalmas, testreszabható támogatói felület ,mely a piacvezető szolgáltatóknál  sokkal kedvezőbb díj mellett.

Piackutatás & elemzés

1.Egy-egy kérdést nem szükséges minden kampány során újra feltennünk, hiszen megvannak a korábbi eredmények .

2. Algoritmusaink eddig rejtett összefüggésekre is fényt deríthetnek , hiszen az eredmények szűrhetőek, testreszabhatóak és a különböző szavazások összevethetőek.

3.Láthatóvá tesszük a legfiatalabb választói csoportokat, hiszen online jelenlétünk, tartalmaink és felületünk – a hagyományos módszerekkel ellentétben – eljut ehhez a csoporthoz is.

4.Láthatóvá tesszük a csendes többséget, hiszen élményszerű platformunkon a hangos kisebbség kommentjei – a social media listening eszközeivel ellentétben – nem torzítják a számszerűsíthető eredményeket.