Adatelemzés – Dashboard

Egy igazi vezérlőpult. Minden, a felméréseddel kapcsolatos információ egy oldalon elérhető. Buyer perszónákat  hozhatsz létre, azokat el tudod menteni és kedvenc polljaid vagy felméréseid is tudod kedvencelni.

Azonnal szűrhető felmérések demográfiai adatok mentén, illetve egyéb kérdésekre adott válaszok alapján. A kapott információkat KSH adatok alapján súlyozni is lehet

Fedezd fel az adatokat!

Demográfiai adatok mentén tudsz szűrni és súlyozni , illetve keresztlekérdezéseket tudsz csinálni, néhány kattintással,  rendkívül egyszerűen

Színezd újra

Egyedi diagramok és grafikonokat tudsz választani az adataidhoz. A s zíneket, a betűméretet és az egyéb paramétereket szabadon tudod szerkeszteni egy látványos felületen. 

Adatelemzés, excelmágia nélkül

A szűrési feltételeket és azok kombinációit el tudod menteni, és további felmérésekre alkalmazni a szűréseket. Pl.: 36-45 év között diplomás, fővárosi nők, akik szeretnek online vásárolni. – ezt a kombinációt bármely más kérdés esetén is tudod alkalmazni. 


A szűrési eredményeken kívül az általad használt színeket és formákat is el tudod menteni, és azokat más adatelemzéseknél is újra fel tudod használni. A grafikonokat ki tudod exportálni egy kattintással,  és prezentációdban vagy Facebookon tudod posztolni a látványos és informatív képeket. 

Főbb jellemzők:

Egyszerű adatelemzés: A felhasználók könnyen elemezhetik és megjeleníthetik a felmérési eredményeket a dashboardon. Az egyedi kommentek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy jelentéseket készítsenek és továbbítsák azokat.

Adatvizualizáció: A PegaPoll Dashboard számos adatvizualizációs lehetőséget kínál, beleértve az oszlopdiagramokat, tortadiagramokat, vonaldiagramokat és radar diagramokat. A felhasználók testreszabhatják a grafikonok megjelenését, beleértve a színeket, a betűméretet és a típusokat.

Szűrés, keresztlekérdezés és súlyozás: A PegaPoll Dashboard lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szűrjék az adatokat, keresztlekérdezéseket hajtsanak végre és súlyozzák az eredményeket. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy mélyebb betekintést nyerjenek a felmérési adatokba.

Egyszerű használat: A PegaPoll Dashboard felhasználóbarát felületet kínál, amely könnyen használható a kezdő felhasználók számára is. A felmérések elemzése és vizualizációja csak néhány kattintással elvégezhető.