Gödöllő városának a jövője az Ön kezében van!

Gödöllő városának a jövője az Ön kezében van!

Gödöllő mindig is büszke volt az aktív és elkötelezett lakosságára. Most lehetősége nyílik, hogy közvetlenül formálja a város jövőjét. Az Ön véleményével hozzájárulhat Gödöllő városának további fejlődéséhez, legyen szó akár az önkormányzat munkájáról, a város irányáról vagy éppen a családbarát fejlesztésekről.

Célunk, hogy mélyrehatóan feltérképezzük Gödöllő városi életének különböző aspektusait és megvizsgáljuk, hogyan hatnak ezek a lakosok mindennapjaira és jövőképükre. A közvélemény-kutatás által gyűjtött válaszok nem csupán a jelenlegi városi helyzetet tükrözik, hanem előrejelzéseket is adnak a város jövőbeli irányára. Ez kiemelten fontos, mivel Gödöllő jelenlegi állapota és jövője központi jelentőségű mind a lakosok, mind a helyi döntéshozók számára.

A gödöllői lakosság egészségügyi ellátásának minősége és hozzáférhetősége alapvető jelentőségű. Kiemelten fontos a helyi szakorvosi rendelőintézet jövője, különösen annak tekintetében, hogy ezek az intézmények az állami irányítás alá kerülnek. A felmérésben szeretnénk kikérni a lakosok véleményét arról, helyeslik-e ezt a változást, és milyen hatást látják ezen döntésnek a helyi egészségügyi ellátásra.

A szelektív hulladékgyűjtési lehetőségek állapota és hatékonysága szintén a közvélemény-kutatás egyik kiemelt témája. A felmérés célja, hogy felmérje, a gödöllői lakosok milyennek látják a hulladékszigetek jelenlegi állapotát, és milyen javítási lehetőségeket látnak ezen a területen. A környezetvédelem és fenntarthatóság fontos része a város jövőképének, így a lakossági visszajelzések kulcsfontosságúak e területek fejlesztésében.

A gödöllői városvezetés a kommunális adó felhasználását illetően is keresi a lakosok véleményét. A felmérésben szeretnénk megtudni, hogy a lakosság helyesli-e, hogy a kommunális adóból származó bevétel teljes összegét az energiaválság kezelésére fordítsák. Ez a kérdés közvetlenül érinti a helyi lakosokat és a város gazdasági stabilitását, így rendkívül fontos, hogy megismerjük a lakosság álláspontját ebben a kulcsfontosságú ügyben.

Önök a változás kulcsai. Vegyenek részt a közvélemény-kutatásban, és segítsenek formálni Gödöllő jövőjét. A részvétellel közvetlen befolyást gyakorolhatnak a városi döntéshozatalra és a közösség fejlődésére.

Arra bíztatjuk Gödöllő lakóit, hogy éljenek ezzel a lehetőséggel, vegyenek részt ebben a közvélemény-kutatásban, és osszák meg véleményüket a felmérés során. Az Ön hangja döntő szerepet játszik Gödöllő jövőjének alakításában.