Forradalmasítsa kutatásait a PegaPollal

A PegaPoll egy korszerű online platformot kínál, amely a hagyományos telefonos közvéleménykutatási módszereket hatékonyabbá és skálázhatóbbá . Íme, hogyan segíthet a PegaPoll az Ön kutatási képességeinek fejlesztésében:

Kiterjedt, szegmentálható panel

Több tízezer válaszadó

Hozzáférés egy nagy, változatos és szegmentált panelhez, hogy a kérdőívei a megfelelő közönséghez jussanak el.

Részletes szegmentálás

Célozza meg a specifikus demográfiai és pszichográfiai csoportokat, biztosítva a relevanciát és a pontosságot az adatgyűjtés során.

Kiterjesztett elérés és elkötelezettség

Online újságok moduljai

Partnerek vagyunk országos és megyei online újságokkal, hogy a piackutatási kérdőíveket széles és reprezentatív közönséghez juttassuk el.

Friss és valid adatbázis

Használja ki a folyamatosan frissített és validált adatbázisunkat, biztosítva az adatbázis pontosságát és frissességét.

Automatikus Facebook hirdetések

Alkalmazzon automatikus Facebook hirdetéseket, hogy olyan helyekre is eljuttassa a kérdőíveket, ahol organikusan nem vagyunk jelen, maximalizálva a kérdőívek láthatóságát és elkötelezettségét.

Felhasználóbarát adatkezelés

Felhasználóbarát felület

Az adatok elérhetőek egy intuitív, felhasználóbarát felületen keresztül, amely egyszerűsíti az adatok áttekintését és elemzését.

Exportálási lehetőségek

Az adatokat exportálhatja hagyományos kutatási formátumokban, beleértve az SPSS és Excel formátumokat, amelyek könnyen összeegyeztethetők a meglévő kutatási módszerekkel.

Fejlett kérdőívkészítés

Dinamikus logika

Valósítson meg összetett logikai feltételeket, beleértve a feltételes ágaztatást, kérdésátugrást, randomizálást és előző válaszok beépítését a következő kérdésekbe, hogy személyre szabott és pontos adatgyűjtést biztosítson.

Likert skálák

Használjon Likert skálákat a vélemények és attitűdök finomhangolására, gazdagabb adatokat biztosítva a mélyreható elemzéshez.

Sokoldalú kérdéstípusok

Az egyválasztós kérdésektől a nyílt végű kérdésekig, a PegaPoll számos kérdéstípust támogat minden kutatási igény kielégítésére.

Multimédiás tartalmak integrálása a kérdőívekbe

Továbbfejlesztett válaszélmény

A PegaPoll lehetővé teszi, hogy a felhasználók multimédiás tartalmakat, mint képek, videók és hanganyagok integrálásával gazdagítsák a kérdőíveket. Ezáltal a válaszadók számára interaktívabb és élvezetesebb élményt biztosít, mely fokozza az elkötelezettséget és javítja az adatgyűjtés minőségét.

Képek és videók

Adjon hozzá releváns képeket és videókat a kérdések mellé, hogy vizuálisan szemléltessék a témákat vagy helyzeteket. Például, egy piackutatási kérdőívben bemutathatja a termék prototípusát videón keresztül, hogy a válaszadók jobban megérthessék a vizsgált terméket.

Hanganyagok

Integráljon rövid hangfelvételeket, például termékismertetőket vagy interjúkat, amik további kontextust nyújthatnak a kérdésekhez. Ez különösen hasznos lehet azok számára, akik inkább hallgatnak, mint olvasnak.


Egyedi adatkezelési tájékoztató hozzáadása

Adatkezélési hozzájárulások kezelése, ha több fél érintett az adatlezelésben.

Nemzetközi felmérések a PegaPollon

Globális elérhetőség

A PegaPoll platformot úgy tervezték, hogy támogassa a nemzetközi piackutatási igényeket is. Felhasználóink hozzáférhetnek egy széleskörű, több nyelvű és kulturális adatbázishoz, amely lehetővé teszi, hogy kutatásaikat globális szinten végezzék.

Súlyozási mechanizmusok

A válaszadók adatainak súlyozása kulcsfontosságú azokban az esetekben, amikor a minta nem reprezentatív. A PegaPoll fejlett súlyozási eszközöket kínál, amelyek segítenek a válaszadói adatok demográfiai és pszichográfiai jellemzők szerinti igazításában, így a kapott eredmények jobban tükrözik a célpopulációt.

Helyspecifikus adatgyűjtés

A PegaPoll lehetővé teszi, hogy a kutatások során figyelembe vegyenek helyi referenciaadatokat, mint például népességi statisztikákat, gazdasági jellemzőket és kulturális információkat. Ez a megközelítés biztosítja, hogy a kérdőívek relevánsak és érvényesek legyenek a célterület specifikus kontextusában.

Nyelvi támogatás

A PegaPoll lehetőséget biztosít a kérdőívek több nyelvre történő fordítására, így biztosítva, hogy a kutatások a célcsoport anyanyelvén zajlanak. Ez növeli a válaszok pontosságát és relevanciáját, mivel a résztvevők saját nyelvükön fejezhetik ki magukat.

Főbb Jellemzők

Egyszerű használat

Készítsen magas színvonalú kérdőíveket könnyedén, kihasználva felhasználóbarát felületünket és AI-alapú eszközeinket.

Azonnali eredmények

Valós idejű adatokat érhet el testreszabható műszerfalakon keresztül, lehetővé téve a gyors és alapos elemzést anélkül, hogy speciális technikai ismeretekre lenne szükség.

Interaktív és vonzó

Adjon hozzá multimédiás elemeket, mint képek, videók és linkek, hogy a kérdőívek vonzóbbak és informatívabbak legyenek.

Akik már megbíztak bennünk:

Index.hu
We Love Budapest
Magyar Hang
Formula.hu
Borsod24.hu
Egri Ügyek
Szeretlek Magyarország
Szol24.hu
Veszprém-kukac
HódPress
Népszava Online
Raketa.hu
Aktualitas.hu
Erdekeskvizek.hu
SOS Gyermekfalvak
Fiatalok a Nemzetért Alapítvány
Világszép Alapítvány
Iránytű Intézet
Második Reformkor Párt
Quanswer – kérdések és válaszok!

Miért válassza a PegaPollt?

Költséghatékony

Csökkentse a hagyományos telefonos kérdőívek költségeit az online kutatásokra való áttéréssel.

Átfogó adatelemzés

Használja ki a fejlett eszközöket a szűréshez, súlyozáshoz, keresztlekérdezéshez és az adatok vizualizálásához, hogy hasznosítható betekintéseket nyerjen.

Biztonságos és megfelelőségi

Biztosítsa az adatok biztonságát és az adatvédelmi előírásoknak való megfelelést robusztus titkosítással és adatvédelmi intézkedésekkel.