Eredményeink

Regisztrált felhasználó
0
Hírlevél feliratkozó
0
Véleménynyilvánítás
0

Egy új élmény – Interaktív tartalom

Egy-egy cikk témája, felvetése önmagában is igényt generálhat az olvasóban, hogy maga is állást foglaljon a cikk tartalmában felmerülő kérdések kapcsán.

A tapasztalatok szerint ezen a fórumon elsősorban a szélsőségek nyilvánulnak meg, a kevésbé “hangos” többség véleménye  pedig egyértelműen alulreprezentált. 

A csendes többség hangja

A csendes többség és a szélsőségek véleménye is számszerűsítve jelenik meg a  látványosinteraktív  diagramokon, grafikonokon azonnal.

cikkben elhelyezett Poll, szavazás lehetőséget ad a vélemény rendszerezett és tematikus kifejezésére, kvázi egy kattintással.

Olvasói aktivitás

cikkekbe ágyazott pollok egyszerre növelik az olvasók oldalon töltött idejét és a mérhető olvasói aktivitást (engagement),  színesítik az online tartalmat, növelik az olvasói élményt és felerősítik az interakciókat

Önmagát generáló nézettség – Kereszthivatkozás.

Közösségi támogatás egyszerűen és érthetően

Rugalmas, testreszabható támogatói felület ,mely a piacvezető szolgáltatóknál  sokkal kedvezőbb díj mellett.

Követők gyűjtése és kapcsolattartás

közösségek és regisztrált felhasználók egyaránt tudnak követőket és feliratkozókat gyűjteni , amely eredményeképp levélben és értesítésekben lehet a szavazókkal kommunikálni.

Önmagát generáló nézettség

Bármelyik közösségi oldalon, online médiában elhelyezett poll, a PegaPoll platformon is megjelenik, és tartalmazza a poszt vagy újságcikk linkjét, annak rövid kivonatát és a hozzá tartozó képet ;

Adatelemzés

Szavazás után azonnal látjuk az eredményeket, és interaktív grafikonokon elemezhetjük – demográfiai adatok illetve egyéb kérdésekre adott válaszok alapján – az emberek véleményét .

Az eredményeket friss KSH adatok  használatával tudjuk súlyozni, elősegítve a reprezentativitást.

Felhasználóbarát megoldások

A szavazás létrehozása rendkívül egyszerű. A kérdés típusa, a kérdés illetve a válaszok meghatározása után már kész is a megosztható és beágyazható poll.

Az online újság cikkében copy-paste egyszerűséggel lehet beágyazni a pollt, szavazást, vitát vagy kérdőívet . Átgondolt, egyszerű és gyors működés. 

Független tartalomértékelő modul

Bármely cikknél automatikusan megjeleníthető fejlesztésünk a független tartalomértékelő modul. 

Ez a három szempont véleményünk szerint képes értékelni  bármilyen tartalomtípust – egy mérhető és független minőségindikátor, mely által értékeljük a cikket, annak íróját és közvetve fake newst is szűrünk.

Piackutatás & elemzés

1.Egy-egy kérdést nem szükséges minden kampány során újra feltennünk, hiszen megvannak a korábbi eredmények .

2. Algoritmusaink eddig rejtett összefüggésekre is fényt deríthetnek , hiszen az eredmények szűrhetőek, testreszabhatóak és a különböző szavazások összevethetőek.

3.Láthatóvá tesszük a legfiatalabb választói csoportokat, hiszen online jelenlétünk, tartalmaink és felületünk – a hagyományos módszerekkel ellentétben – eljut ehhez a csoporthoz is.

4.Láthatóvá tesszük a csendes többséget, hiszen élményszerű platformunkon a hangos kisebbség kommentjei – a social media listening eszközeivel ellentétben – nem torzítják a számszerűsíthető eredményeket.

Regisztrálj még ma!