Hozzon létre értelmes beszélgetéseket

Kapcsolódjon közönségéhez vonzó, interaktív felméréseken keresztül. Támogassa a dinamikus párbeszédet, és gyűjtsön értékes információkat könnyedén.

Az adatok hatékony gyűjtése és felhasználása

Gyűjtse össze az adatokat zökkenőmentesen, és alakítsa át azokat megvalósítható stratégiákká. Célozza meg pontosan ügyfeleit, és hozzon megalapozott üzleti döntéseket.

Egyszerű integráció

Felmérések könnyedén beágyazhatók weboldalába. Építsen saját panelt és adatbázist, és érje el hatékonyan ügyfeleit.

Építse és pénzzé tegye közönségét

Használja ki az összegyűjtött adatokat a célzott közönség kialakításához. Használja ezt hatékonyabb üzleti kötelezettségvállalások lebonyolítására, legyen szó találkozók ütemezéséről vagy kapcsolattartási információk gyűjtéséről.

Funkciók

Egyszerűsített felmérés létrehozása

Nincs szükség előzetes tapasztalatra. Intuitív platformunk lehetővé teszi, hogy olyan egyszerűen hozzon létre kiváló minőségű felméréseket, mintha egy közösségi média posztot írna.

Saját panelek

Integrálja a felmérésre válaszolókat a PegaPoll ökoszisztémájába. Célozza meg a felhasználókat demográfiai jellemzőik és korábbi válaszaik alapján.

Interaktív és vonzó felmérések

Használjon képeket, linkeket és videókat, hogy felméréseit vonzóbbá és informatívabbá tegye.

Fejlett célzás

A maximális elkötelezettség biztosítása érdekében futtasson olyan kampányokat, amelyek meghatározott demográfiai jellemzőkre, például életkorra, nemre és érdeklődési körre irányulnak.

Valós idejű műszerfal

Azonnal hozzáférhet a testreszabható eredményekhez. Szűrhet, súlyozhat és alkalmazhat kereszthivatkozásokat anélkül, hogy összetett eszközökre lenne szüksége.

Biztonság és megfelelés

Használja ki a modern biztonsági intézkedéseket, beleértve a titkosított kommunikációt, a szavazatvédelmet, a DDOS-védelmet és a GDPR-megfelelőséget.

Előnyök

Fokozott elkötelezettség

Hozzon létre olyan interaktív élményt, amely részvételre ösztönöz, és megszólítja a csendes többséget.

Adatvezérelt meglátások

Felhasználóbarát eszközeinkkel könnyedén elemezheti az adatokat, és a nyers adatokat értelmes meglátásokká alakíthatja.

Monetizációs eszközök

Generáljon bevételt a Pollvertisement segítségével, bemutatva a célzott piackutatást weboldalán vagy blogján.

Nemzetközi elérés

Végezzen többnyelvű felméréseket automatikus fordítással, lehetővé téve a globális közönséggel való kapcsolattartást.

Hogyan működik?

Létrehozás

Tervezzen felméréseket különböző kérdéstípusokkal, felmérési logikával és médiaintegrációval.

Elosztás

Ossza meg a felméréseket e-mailben, ágyazza be a weboldalára, vagy népszerűsítse a közösségi médián keresztül.

Adatgyűjtés

Valós idejű válaszok gyűjtése, értékes demográfiai és interakciós adatok rögzítése.

Elemzés

Használja a fejlett elemzőeszközöket az adatok szűréséhez, súlyozásához és keresztlekérdezéséhez az átfogó betekintés érdekében.

Újracélzás

Érje el a válaszadókat meghatározott demográfiai adatok és korábbi válaszok alapján utólagos felmérések vagy célzott marketing céljából.

Sikertörténetek

SOS Gyermekfalvak

Egyénre szabott felmérések az anyaság mélyebb megértéséhez, a részvétel és az adatminőség növelése a célzott Facebook-terjesztés révén.

Index.hu

Integrált felmérési és kvízmodul kifejlesztése, amely több mint 6 millió szavazattal fokozta a felhasználói interakciót és növelte az elkötelezettséget.

Iránytű Intézet

Kombináltuk a hagyományos telefonos felméréseket online platformunkkal, kiterjesztve a hatókörünket és az adatgyűjtés hatékonyságát.

Felhasználási eset

Egyedi panelépítés

Közösségi szerepvállalás: Hozzon létre egy elkötelezett felhasználói csoportot, amely rendszeresen részt vesz a felmérésekben. Használja ezt a panelt folyamatos visszajelzések gyűjtésére és a közönségével való dinamikus beszélgetés fenntartására.

Személyre szabott ügyfélutak: A felmérési logika felhasználásával a válaszadók válaszai alapján személyre szabott utakat hozhat létre a válaszadók számára. Például irányítsa az elégedett ügyfeleket arra, hogy véleményt hagyjanak, az elégedetlen ügyfeleket pedig egy visszajelzési űrlapra.

Interaktív adatgyűjtés

Lead generálás: Felmérések segítségével gyűjtsön leadeket azáltal, hogy stratégiai pontokon kérdezi meg az elérhetőségi adatokat. Alkalmazzon logikát, hogy csak a nagyon elkötelezett válaszadóktól kérjen adatokat.

Egyedi ajánlatok: A felmérés válaszai alapján személyre szabott termék- vagy szolgáltatásajánlásokat és ajánlatokat nyújthat közvetlenül a felmérésen belül.

Ügyfélszegmentálás: Automatikusan szegmentálja az ügyfeleket különböző csoportokba a válaszaik alapján a célzottabb marketing és a személyre szabott kommunikáció érdekében.

Eseményindítók

Automatizált nyomon követés: Automatizált e-mail nyomon követések vagy köszönő üzenetek indítása a felmérés befejezése után, meghatározott válaszok alapján.

Akcióképes értesítések: Értesítések küldése az értékesítési vagy ügyfélszolgálati csapatoknak, ha a felmérés válaszai nagy értékű leadet vagy sürgős problémát jeleznek.

Többcsatornás felmérések

Platformok közötti elkötelezettség: Terjesszen felméréseket különböző platformokon (e-mail, közösségi média, SMS), és gyűjtsön konszolidált információkat egy helyen.

Interaktív tartalom a weboldalakon: Interaktív felmérések beágyazása a weboldalakba és blogokba a látogatók elkötelezettségének növelése és használható adatok gyűjtése érdekében.

Megfelelés és adatbiztonság

Hozzájáruláskezelés: Használja a fejlett hozzájáruláskezelési funkciókat a GDPR és más adatvédelmi szabályozásoknak való megfelelés biztosítása érdekében.

Biztonságos adatgyűjtés: Olyan biztonságos felmérési módszerek alkalmazása, amelyek biztosítják a válaszadók adatainak titkosítását és biztonságos tárolását.

Beágyazott AI és fejlett analitika

AI-alapú betekintés: Használja a mesterséges intelligenciát a felmérési válaszok valós idejű elemzésére, amely kézi beavatkozás nélkül nyújt használható betekintést és azonosítja a trendeket.

Tartalomgenerálás: A mesterséges intelligencia kihasználása a felmérési kérdések és tartalmak dinamikus generálásához a kezdeti válaszok és az adattrendek alapján.

Készen áll arra, hogy átalakítsa vállalkozását?

Kezdjen el teljesen új módon kapcsolatba lépni ügyfeleivel. Építsen saját panelt, gyűjtsön használható információkat, és célozza meg hatékonyan közönségét.