Bevétel generálás

A PegaPoll forradalmasítja a hirdetési piacot azáltal, hogy új bevételi forrásokat kínál az interaktív szavazások és kvízek segítségével. Beágyazott hirdetéseink révén a felhasználók kitöltés közben találkoznak reklámokkal, amelyekből a platform tulajdonosai is jutalékot szerezhetnek. Ezáltal biztosítjuk, hogy a hirdetések nem zavarják a böngészést, miközben folyamatos bevételi generálnak.

Miért válassza a PegaPoll-t?

Interaktív és beágyazott reklámok

A reklámok a szavazások, kvízek és kérdőívek kitöltése közben jelennek meg, így a felhasználók figyelmét természetesen vonják magukra, miközben ők aktívan részt vesznek a tartalom fogyasztásában. Minden beágyazott hirdetésből jutalékot kapnak a beágyazók, biztosítva ezzel a kölcsönös előnyöket.

Targetálható hirdetések

A hirdetések megjelenése targetálható, így biztosítva, hogy mindig a legmegfelelőbb reklámok jelenjenek meg a felhasználók számára, a legmegfelelőbb időben.

Zavartalan böngészési élmény

A PegaPoll hirdetései úgy kerülnek integrálásra, hogy a felhasználók böngészési élményét ne zavarják meg.

Hogyan működik?

Tartalom beágyazás

 Egyszerűen beágyazhatja a PegaPoll szavazásokat, kvízeket vagy felméréseket a weboldalába, blogjába vagy platformjába. A tartalom beágyazása után a rendszer automatikusan kezeli a hirdetések megjelenítését.

Interaktivitás

Amikor a felhasználók kitöltik a szavazásokat, kvízeket vagy kérdőíveket, ezek a hirdetések természetesen integrálódnak a tartalomba. A felhasználók így aktívan részt vesznek a tartalom fogyasztásában, miközben észrevétlenül találkoznak a hirdetésekkel.

Jutalék

Minden egyes kitöltés után Ön is jutalékot kap. A PegaPoll rendszer folyamatosan követi a kitöltéseket és automatikusan jóváírja a jutalékokat.

Eredmények böngészése

Amikor a felhasználók az eredményeket böngészik, a hirdetések továbbra is megjelennek. Ezek a hirdetések is szabályozhatóak, így mindig releváns tartalmak jelennek meg a felhasználók számára.

Akik már megbíztak bennünk:

Index.hu
We Love Budapest
Magyar Hang
Formula.hu
Borsod24.hu
Egri Ügyek
Szeretlek Magyarország
Szol24.hu
Veszprém-kukac
HódPress
Népszava Online
Raketa.hu
Aktualitas.hu
Erdekeskvizek.hu
SOS Gyermekfalvak
Fiatalok a Nemzetért Alapítvány
Világszép Alapítvány
Iránytű Intézet
Második Reformkor Párt
Quanswer – kérdések és válaszok!

Csatlakozzon Ön is!

Csatlakozzon a PegaPoll-hoz, és kezdjen el bevételt generálni innovatív és felhasználóbarát módszerekkel. Növelje bevételeit, és javítsa a felhasználói élményt egyszerre!

Szólítsa meg a csendes többséget!

Azonnali visszajelzés olvasóitól, és növelje az elköteleződést!

Valós idejű olvasói értékelések

Szerezzen valós idejű olvasói értékeléseket, hogy tartalmai objektívak, függetlenek és relevánsak legyenek!

Szórakoztassa az olvasókat kvízekkel!

Növelje olvasói elköteleződését  edukatív kvízekkel!