Referenciáink

Karácsonyi szokások és trendek 2023 – Index.hu

A karácsonyi szokások és kiadások elemzésére irányuló kérdőívünk az ünnepi módozatokat, ajándékvásárlást, étel-italra fordított költségeket és hagyományokat vizsgálja. Célunk a fogyasztói magatartás és az ünnepi trendek mélyreható megértése.

Megoldásaink
Ünnepi kiadások és gazdasági hatások

A kutatás mélyrehatóan vizsgálta a karácsonyi kiadásokat, összehasonlítva az aktuális és korábbi évek költéseit, valamint a pénzügyi mozgásteret korlátozó tényezőket.

Ajándékvásárlási módok

A kutatás során különös figyelmet fordítottunk az ajándékvásárlási szokások elemzésére, beleértve a kézzel készített, bolti és digitális ajándékok iránti preferenciákat.

Családi és kulturális hagyományok

A kutatás kiterjedt az ünnepi hagyományok és családi összejövetelek jellegének vizsgálatára, beleértve a generációk közötti hagyományátadás módjait és a karácsonyi hagyományok fontosságát.

Összes részvétel (fő)
0
Teljes kitöltési arány (%)
0

Intelligens otthonok: társadalmi trendek felmérése

A kérdőív célja, hogy feltárja az intelligens otthon eszközök használatát, azok elterjedését, a felhasználói elégedettséget, valamint a technológiai akadályokat és a jövőbeli vásárlási terveket. Ezzel betekintést nyerünk az okosotthon-trendekbe és a felhasználók igényeibe.

Megoldásaink
Felhasználói élmény és elégedettség

A kutatásban részletesen elemeztük az intelligens otthon eszközökkel kapcsolatos felhasználói élményeket, kiemelten az elégedettséget és a használati kényelmet.

Biztonsági aggodalmak és megoldások

A kutatás során kiemelt figyelmet fordítottunk a biztonsággal kapcsolatos aggodalmakra és a felhasználók által preferált biztonsági megoldásokra.

Jövőbeli vásárlási szándékok:

Elemzésünk része volt a felhasználók jövőbeli vásárlási terveinek és preferenciáinak vizsgálata, különös tekintettel az új intelligens eszközök iránti érdeklődésre.

Összes részvétel (fő)
0
Teljes kitöltési arány (%)
0

Médiatudatosság – A fiatalok és a média kapcsolata

A PegaPoll és a Fiatalok a Nemzetért Alapítvány közös kérdőíve a fiatalok online médiahasználatát és annak társadalmi-politikai tudatosságra gyakorolt hatását vizsgálja, beleértve a közösségi média-platformok használatát, a hírfogyasztási szokásokat, és a médiatudatosság szintjét.

Megoldásaink
Platform preferenciák

Alaposan feltérképeztük, hogy melyik közösségi média platformokat részesítik előnyben a fiatalok, és milyen gyakorisággal használják ezeket.

Kritikus médiaelemzés

A kérdőív részleteiben arra összpontosítottunk, hogy a fiatalok mennyire kritikusan állnak hozzá a médiafogyasztáshoz, és milyen mértékben képesek különbséget tenni az álhírek és a hiteles információk között.

Digitális hatásvizsgálat

A kutatás során azt is vizsgáltuk, hogy a különböző digitális platformok használata milyen hatással van a fiatalok társadalmi beilleszkedésére, kommunikációs képességeire és általános jólétükre.

Összes részvétel (fő)
0
Teljes kitöltési arány (%)
0

Akik már megbíztak bennünk

Index

Iránytű Intézet

We Love Budapest

Második Reformkor Párt

SOS Gyermekfalvak

Magyar Hang

Formula.hu

Borsod24.hu

Szol24.hu

Egri Ügyek

Rakéta.hu

Fiatalok a Nemzetért Alapítvány

Veszprém-kukac

Hódpress

Népszava Online

Világszép Alapítvány

Quanswer

Önnek kérdése van? Nekünk megoldásunk!

A PegaPoll-nál kiemelt hangsúlyt fektetünk arra, hogy üzleti partnereinknek pontos és releváns piaci betekintést nyújtsunk. Piackutatási szolgáltatásaink célja, hogy támogassuk ügyfeleinket a piaci tendenciák mélyreható megértésében és az ügyfél-elvárások hatékony kezelésében. Felméréseinkkel részletes, megbízható adatokat biztosítunk, melyek segítségével vállalatok célirányosan formálhatják üzleti stratégiáikat, így növelve versenyképességüket és hatékonyságukat. Fedezze fel, hogy a PegaPoll miként segíthet vállalkozásának a piaci kihívások dinamikus kezelésében.

Hogyan is néz ki a gyakorlatban?

Rengeteg előredefiniált, letesztelt kérdésünk közül választhat, valamint szakértői segítséget nyújtunk az Ön saját kérdéseinek megfogalmazásában a legprecízebb eredmények elérése érdekében!

Hogyan dolgozunk?

A PegaPoll sikeres stratégiai útmutatója

A PegaPoll folyamata a kapcsolatfelvételtől a részletes adatelemzésig és az eredmények bizalmas bemutatásáig terjed, biztosítva, hogy politikai kampányának minden lépése adatvezérelt és célorientált legyen. Szakértői csapatunkkal együttműködve személyre szabott megoldásokat kínálunk, amelyek előnyt jelentenek a választási versenyben.

Kapcsolatfelvétel

A PegaPoll-nál az első lépés a siker felé az Ön céljainak és a választói profiljának alapos megismerése, amit ingyenes tanácsadással kezdünk, hogy hatékonyan támogathassuk kampányát.

Kérdőív megtervezése

Célközönségre szabott kérdőív kialakítása, a választói tendenciák és preferenciák alapos elemzésével, beleértve a demográfiai és pszichográfiai jellemzőket.

Végső egyeztetés a célokról

Véglegesítjük kampányának céljait és a hozzá illő kérdőívet, garantálva, hogy minden elemzés politikai céljainak megfeleljen.

Kampány indítás

A PegaPoll-nál elindítjuk a kérdőív terjesztését, nagy hangsúlyt fektetve a mintavételi módszerekre és a válaszadási arányok optimalizálására a politikai tendenciák pontos megértéséhez.

Adatelemzés

Csapatunk alapos statisztikai elemzéssel azonosítja a választói trendeket és viselkedésbeli változásokat, támogatva ezzel a stratégiai döntéshozatalt és a kampányfinomítást.

Eredmény közzététele

Bemutatjuk az Ön választási stratégiájának finomhangolásához szükséges eredményeket, biztosítva az adatok bizalmas kezelését és elemzését a politikai siker maximalizálása érdekében.

Szolgáltatásaink

előredefiniált kérdesek

Biztosítunk előre tervezett kérdéssablonokat, amelyek kiválóan alkalmazkodnak a politikai kampányok specifikus követelményeihez, hatékonyan felmérve a választói véleményeket.

Saját kérdések, kérdéskörök integrálása

Lehetőséget biztosítunk a megrendelő által kiválasztott egyedi kérdéskörök integrálására és testreszabására, hogy pontosan illeszkedjenek a kampány céljaihoz.

Felmérés Létrehozása és Jóváhagyása

Együttműködünk ügyfeleinkkel a kérdéssorok tervezésében és jóváhagyásában, biztosítva, hogy minden kérdés releváns és célzott legyen.

HIBRID MINTAVÉTEL (ONLINE ÉS TELEFONOS)

A 'Hibrid Mintavétel' ötvözi az online és telefonos adatgyűjtést, szélesebb választói csoport elérésével növelve a felmérések pontosságát és reprezentativitását.

Professzionális Adatelemzés

Az adatokat elemezzük, hogy mélyreható betekintést nyújthassunk a választói tendenciákba és magatartásba.

Eredmények Kiértékelése, Látványos Grafikonok

Az eredményeket érthető és látványos grafikonok formájában bocsátjuk rendelkezésre, segítve a döntéshozatalt.

Súlyozás a Reprezentativitásért

Gondoskodunk az adatok súlyozásáról, hogy az eredmények valóban reprezentatívak legyenek a választói bázis tekintetében.

HIRDETÉSI KAMPÁNY MENEDZSELÉSE

Szakértői csapatunk kezeli a kérdőívek terjesztését a legnépszerűbb platformokon, célzottan elérve a kívánt demográfiai csoportokat.

KITÖLTÉS ÖSZTÖNZÉSE – NYEREMÉNYJÁTÉK

Növeljük a kérdőívek kitöltési arányát nyereményjátékokkal, ösztönözve a választókat az aktív részvételre.

EGYEDI CIKKSZERŰ TARTALOMÍRÁS

Személyre szabott cikkbejegyzést készítünk , amelyek támogatják a kampány üzenetét és növelik az elérését.

SAJÁT LANDING OLDAL

Létrehozunk egyedi landing oldalakat, amelyek erősítik a kampány online jelenlétét és segítenek a célközönség elérésében.

KAMPÁNY-ARCULATTERVEZÉS

Kreatív csapatunk felelős a kampány vizuális arculatának megtervezéséért, biztosítva a kohéziót és a vonzó megjelenést.

Ajánlataink

Startup
kis mintavétel

149.000 Ft
felmérésenként

 • Igényfelmérés, konzultáció (ingyenes)
 • Egyedi kérdőív létrehozása
 • Látványos grafikon-eredmények
 • Kutatás megtervezése, lebonyolítása, kiértékelése
 • Írásbeli kutatási jelentés
 • Hibrid mintavétel (online és telefonos)
Népszerű

Piaci elemző
közepes mintavétel

299.000 Ft felmérésenként

 • Igényfelmérés, konzultáció (ingyenes)
 • Egyedi kérdőív létrehozása
 • Látványos grafikon-eredmények
 • Kutatás megtervezése, lebonyolítása, kiértékelése
 • Írásbeli kutatási jelentés
 • Hibrid mintavétel (online és telefonos)

Üzleti stratégia
közepes-nagy mintavétel

499.000 Ft
felmérésenként

 • Igényfelmérés, konzultáció (ingyenes)
 • Egyedi kérdőív létrehozása
 • Látványos grafikon-eredmények
 • Kutatás megtervezése, lebonyolítása, kiértékelése
 • Írásbeli kutatási jelentés
 • Hibrid mintavétel (online és telefonos)

Piacvezető 
közepes-nagy mintavétel

Egyedi árszabás felmérésenként

 • Igényfelmérés, konzultáció (ingyenes)
 • Egyedi kérdőív létrehozása
 • Látványos grafikon-eredmények
 • Kutatás megtervezése, lebonyolítása, kiértékelése
 • Írásbeli kutatási jelentés
 • Hibrid mintavétel (online és telefonos)